Újragondolt biztonság?
  • Apocalipto
    #1
    Nem találtam még ilyen totyikot, hát nyitottam egyet.

    Mi a Sunbelt Vipre?

    A Sunbelt Software villámgyors, teljes körű kémprogram eltávolítót is tartalmazó vírusirtó. A legújabb komplex károkozók elleni védelemre készült, óriási adatbázisával és proaktív vírusirtó motorjával észrevétlen, a számítógépet nem lassító védelmet biztosít.

    A legmodernebb védelmi rendszer
    A VIPRE modern tervezésének köszönhetően megbízható védelmet nyújt a károkozók minden típusa ellen: minősített vírusvédelme a vadon élő vírusok 100%-a ellen védelmet biztosít, kémprogram adatbázisa több mint 20 millió károkozót tartalmaz, rootkivédelmi rendszere segít a rejtőzködő károkozók felfedésében, míg az MX virtualizáció kódelemző rendszer proaktívan, adatbázis frissítés nélküli is védelmet biztosít a még ismeretlen kártevők ellen.

    Vélemények a VIPRE vírusirtó védelméről:

    VirusBulletin: "Minden idők egyik legrégebben várt tesztszereplője a VIPRE Antivirus + Antispyware... A WildList néhány trükkös Virut vírusmintája ellenére sem jelentett akadályt a VIPRE-nek, és téves riasztást sem adott a program, így a VIPRE első tesztjén kiérdemelte a VB100 díjat, amit remélünk sok követ még."

    Logout.hu: "Az erőforrás takarékosság és a rendszerterhelés az eddigi legjobbak közé tartozik, amivel valaha találkoztam. A rendszer, fájlműveletek gyorsak és gördülékenyek, nem találok rajta fogást, nem találkoztam a használat során semmi akadással vagy kisebb fagyással, remekül van optimizálva."
    A teljes cikk a logout.hu honlapon olvasható

    ZDNET: "A VIPRE nem pazarol erőforrást és nem lassítja le a számítógépet: ez nem csupán marketing szöveg, hanem tényleg így is van!"
    PC Magazine: "Ahogy a neve is mutatja, a Sunbelt Software VIPRE Antivirus + Antispyware védelmi rendszere a kártékony szoftverek minden fajtáját célbaveszi, és nagyon alapos munkát végez."

    CNET: "A VIPRE a vírusvédelmi és kémprogram-eltávolító technológiákat egyetlen, gyors és erőforrást alig használó alkalmazásban egyesíti, ami ráadásul hasznos biztonsági kiegészítőket is tartalmaz."

    CNET UK: "...[A VIPRE] lenyűgöző, továbbra is használni fogjuk - főleg a netbookokon, amelyeknek amúgy sincs pazarolni való erőforrásuk."
    GeGeek.com: "Egy forradalmian új megközelítés a vírus/kémprogram védelemben... Évek óta vártam egy új, vírusok és kémprogramok ellen egyaránt hatásos technológiára. Nos, a Sunbelt Software végre megtörte a jeget. Senki nem tudja, hogy pontosan hogyan, de mindekit lázba hoz..."


    A VIPRE Antivirus + Antispyware jellemzői

    Villámgyors víruskereső
    A VIPRE vírusirtó kiemelkedő keresési sebességének köszönhetően a javasolt Gyorskeresés üzemmódban mindössze néhány perc alatt átnézi a számítógépet, akár minden nap, észrevétlenül. A VIPRE sebessége...


    Színvonalas kémprogram védelem
    A proaktív vírusirtó motorja mellett a VIPRE Antivirus + Antispyware kompromisszumoktól mentes kémprogram-védelmet biztosít.


    Állandó Aktív Védelem és Email Védelem
    A folyamatosan működő Aktív Védelem és Email Védelem nem csak a károkozók elindulását gátolja meg, de a kéretlen rendszermódosítások, például a böngésző kezdőlapjának eltérítése ellen is véd.


    Naponta többször frissített adatbázis
    Automatikusan frissített kémprogram, trójai és vírusadatbázisunk naponta 30-60.000 új károkozóval bővül.


    Felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelület
    A vírusirtó kezelése nagyon egyszerű, mindennapos használata során észrevétlen, automatikus védelmet biztosít.


    Hasznos biztonsági kiegészítők
    A VIPRE vírusirtó segít a fájlok biztonságos megsemmisítésében, az előzmények törlésében és a rejtett rendszerbeállítások megtekintésében.

    Pár hír pedig az internet világából:

    Kedvenc vírusírtó címet kapott a Vipre

    A Vipre a leggyorsabb antivirus

    Elsőre vette az akadályokat a Vipre