• FlyingV
    #15
    szerintem a 7. könyv, ha már ez is feljött, iszonyatosan vontatott és nekem sokszor volt olyan érzésem, hogy na még ezt is tegyük bele, kell az oldal..

    a filmek? 3.2.1 - a többi nézhetetlen. az a szégyen, hogy olyan tehetségtelen barmok egyáltalán pénzt tudnak keresni filmezéssel, mint az ilyenek. szar forgatókönyv, szar jelmezek, szar vágás, szar, szar, szar, szar. és erre annyi lóvét kidobnak, hogy bazmeg. komolyan, én tényleg szerettem a HP világát, a 4. filmre vitt résztől viszont már a könyvekhez sincsen kedvem hozzányúlni. kritikán aluli, kb mintha Uwe Boll rendezte volna :D

    aki meg azt írja, hogy David Yates felnőttesítette a HP-t, az egyrészt hótsötét, másrészt homokos, harmadrészt meg nincs ízlése, sajnos :( unalmas nyáladzós hányingerkeltő fos a 6. rész is, a forgatókönyvben egy csomó részt átírnak, ami nem feltétlen lenne baj, de mindig csak egy újabb csimbók a nagy szarkádban az egész áááááááá nemrég láttam a HP6-ot, akkora csalódás volt, hogy ihaj. és igen, nem moziban néztem. első 5-öt megvettem, 7-'8'-at meg se nézem..