nickwearby#23
"Ez amúgy betesz sok szélhámosnak, akik hegyi kristállyal, meg hasonlókkal gyógyítanának, ha hagynám."
És még te nevezel másokat szűklátókörűnek.
A hegyikristállyal és más fél- és drágakövekkel teljesen hatékonyan lehet kezelni, sőt megszüntetni pl. korábbi fizikai sérülésből eredő fájdalmakat (nyilván ha nincs komolyabb szervi probléma a háttérben).
Konkrétan én egy kb. 20 éves csuklótörésre használtam, ami kissé deformáltan forrt össze, és minden időjárási front alkalmával tompán fájt, ami eléggé idegtépő volt.
2-3 évi folyamatos nappali hegyikristály és egyéb kvarc karkötők hordása után már nem jelentkezett semmilyen fájdalom. Ennek már 5 éve, és azóta nem hordom őket, pedig voltak durva időjárási frontok.
Két ismerősöm pedig valami megerőltetésből származó, több évtizede őket kínzó derékfájástól szabadult meg, még kevesebb idő alatt mint én.
Ők éjszaka a derekuk alá tették a köveket (kis méretű, ujjpercnyi dsarabokról van szó..). Egyikük abszolút nem hisz az ilyesmiben, de semmi nem hatott neki,
úgyhogy kipróbálta. Azóta sem érti, hogy hogyan, de hatott neki.
Ezt nem elsősorban neked írom le, hanem azoknak, akik téged olvasva azt hiszik, hogy a válogatás nélküli szkepticizmus normális és követendő magatartás.
Attól, hogy valamire még nem tudunk magyarázatot, nem kellene csípőből elutasítani.
Egyébként azt senkinek nem tanácsolom, hogy influenzát vagy egyéb akut problémát kövekkel próbáljon meg gyógyítani, ezek a krónikus panaszokra valók.