kvp#59
"Én szoktam örülni mikor új featureöket tud egy egy frissités után a telefonom, jó lett volna ez régi telefonomnál is, de ott ugye nem volt ilyen. Azt, hogy melyik frissités kinek tetszik jobban (nyilván aki hiányolta belőle) azt mindenki eldönti maga."
En inkabb azt szeretem, amikor egy telefon mindent tud ami ma mar alaptudasnak minosul es nem kell rajta szoftvert frissiteni. Egyebkent megnezem hogy no ki egy regi iphone-on a videotelefonalashoz szukseges kamera egy szoftverfrissites hatasara. :-) De ha mar az is uj feature, amit egy kozel 10 evvel ezelotti ericsson telefon is tudott, akkor az iphone tulajok meg sokaig boldogok lesznek az uj es meg ujabb feature-okkel. Egyebkent a flash es a java tamogatas mar a kozepkategorias telefonokon is kezd alapnak szamitani. Egy feltoretlen iphone meg meg mindig nem tud rendesen kezelni egyszerre egy im klienst, egy skype-ot, egy bongeszot, egy email klienst meg mondjuk egy doc/pdf megjelenitot. Munkahoz jol jon, ha egyszerre latszik egy email, egy webes anyag, egy doksi es kozben tudok skype-on targyalni, mikozben chat-en ra lehet kerdezni par dologra egy kollegatol. Persze iphone tulajt meg nem lattak dolgozni, vagy ha igen akkor masik keszulek volt eppen a kezeben. :-)