• waterman
    #5
    az még elmegy, ha kihúzzák egy termék életciklusát, elvégre biztos bődületes pénzekbe kerül a fejlesztés. ezt még megeszem. nekem az nyitja ki a bicskát a zsebemben, amikor a frissebb fejlesztések is szarok. például:
    - monitoroknál 20-22 col felett is nyomatják a tn+filmet. aki már akkorát vesz, vegyen értelmeset, mert mindenhol más lesz a színe. de sikerül nekik eladni.. ehhez a felhasználóknak is hagyni kell magukat..
    - kiadnak egy újabb monitort és mivel low-buget örüljünk ha nem csak d-sub csati van rajta. a tescoban 2 hónapja is láttam olyat, amin csak d-sub volt! már be sem lehet dugni a gépbe átalakító nélkül.
    - a vékony tv-kből az utóbbi pár évig kihagyták a digitális tunert, pedig a gyártóknak nagyon is tudniuk kell, vagy sejteniük, hogy mi lesz 3-4 év múlva. eredmény: kedves juzer megveszi a következő tv-jét, jippí!
    a gyártók valahol mindig spórolnak. jó hát biztosan jobb megcsinálni egy gyenge kivitelű monitort, aztán abból eladni 3at is, mire a vásárló végre elégedett, minthogy már eleve jót csinálni.