ürességérzet
  • autoszimulator
    #60
    gyógyszernél sztem jobb a pszichológus. ezek a szerek mind segítenek, de csak addig, amíg szeded. szóval nem is igazán gyógyítanak, csak segítenek elviselni; de gondolom életed végéig te sem akarod szedni, anyagilag is megterhelő, meg gondolom nem is teljesen jó ezeket hosszan szedni.

    mindenképp valami társaság kellene, és ha a gyógyszerek nélkül nem tudod rávenni magad a közösségi életre, akkor addig kell szedni, míg ez a réteg, baráti kör kialakul, elfogadja hogy veled ez van, és bizony mikor leállsz a gyógyszerrel, kirángatnak a szarból. mint mikor valakit dob a nője, csak ez kicsit komplikáltabb.

    én mondjuk régen sosem hittem el, hogy egy gyógyszer megváltoztathatja valakinek nem csak a viselkedését, hanem az egész hangulatát, hozzáállását a dolgokhoz, emberekhez. Aztán kaptam egy erős hormon alapú tablettát, amit nagy dózisban kellett szednem fél évig. volt mellékhatása bőven, közte a hangulatingadozás, letörtség, depresszió. Jót nevettem, aztán 4-5 hónap után, én, aki mindig szerettem társaságban lenni, a központban lenni, és mindig optimistán, életvidáman gondoltam a dolgokra, elkezdtem teljes pesszimista lenni sulival kapcsolatban, nem volt kedvem az emberekhez, sokszor kimozdulni. mikor többen észrevették, szóltak, akkor hagytam abba a szert, rá két hétre már kezdtem visszatérni a normális kerékvágásba...