Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
  • n3whous3
    #5
    Te is elég sztereotípikus idiotizmust mutatsz, már bocs. Nem perverz az, aki itt ismerkedik, ha valaki csak baszni akar, akkor kb ez még normálisabb módja is, mert itt nem hozod kellemetlen helyzetbe a másikat, társat keresni meg egyértelműen jó dolog LEHET (nem biztos)
    Írogatsz a másiknak, esetleg időd sincsen sehova se eljárni gyakran, aztán randiztok, azt' lesz valami. Kb ugyanolyan létjogosultsága lehet, mint a diszkónak vagy egyéb helyeknek, csak egy fokkal kockázatosabb...
    Persze ha jól kiszűri az ember, meg az oldal a hülyeséget, akkor ez se nagyobb... Szimplán időt kell hagyni a dolgoknak, én barátnőmet is neten ismertem meg, 1,5 hónapig csak maileztünk, aztán volt msn meg randi... Azóta meg már majdnem 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
    Ahogy hallom nem valami gyakori egy ilyen dolog, de nem is elenyésző a száma. Ahogy kezdenek "nyuszik" lenni az emberek, úgy fog előretörni az ilyen társkeresés, ennélfogva több lesz az az eset, amikor jól sülhet el a dolog.

    Mit mondjak azért nem valami virágzó jövő az ilyen, de remélhetőleg nem jutunk el olyan antiszociális állapothoz, mint Japánban...