Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
  • Sziklamester
    #259
    Igazából egy jó társkereső oldal úgy nézhetne ki, hogy a felek adatait bizalmasan kezelik, nem kérnek magas árat a használatért, vagy nem próbálnak meg lehúzni alapvető funkciókért. A havidíjas megoldás még rendjén van, de sok társkereső csak a tárhelyet és az adatkezelést intézi, mást nem. Ez még nem volna baj, de találtam már pár olyat, amiben pl x levél után kértek összeget, vagy fizess azért, hogy legyen x mennyiségű "akció pontod", hogy tudj írni vagy képet küldeni.

    Az ilyeneket élből kerülni kell, mert a zömük botokból áll és a leveledre nem kapsz választ, vagy látványosan robot üzenet lesz az és emellett nem tudsz megbeszélni semmit senkivel sem. Egy ilyet találtam, nem fizettem a próba alatt semmit sem, megkérdeztem egy csajt, hogy folytatható lenne e facebookon a beszélgetés, erre valami kitérő választ kaptam (vagyis ott dolgozó) és érdek ellentét lesz a dologban.

    Igazából nem éri meg egyik sem, aki zárkózottnak született, az nagyjából úgy is marad, másnak meg fölösleges mutatnod magad. Elég nehéz társat keresni úgy, hogy minden passzoljon, meg idővel hozzáigazodjatok a másikhoz, mivel már a próbálkozásnál elhal a legtöbb dolog, mivel az emberek bizonytalanok, vagy félnek.