• pixx
    Ez igaz, és majdnem egyet értek veled, mondjuk nekem a Batman tetszett, de valószínűleg HL sajnálatos halála, nekem magas emelte a játékát...abszolút kedvenc volt, Bale nagyot zuhant a szememben, és ezt tetézte a terminátorral, mikor elkezdtem mondani, hogy ez rossz film lesz, mindenki azt mondta, hogy hülye vagyok. De mit vár valaki egy Charlie Angyalai vicc után?

Az Avatarra leszek kíváncsi még idén, sikerült 15 percet megtekinteni belőle HD-ben, azt mondták földhöz fog vág a CG...hát nem vágott...a történet se vágott földhöz, remélem a szereplők jók lesznek, meg Cameron neve talán biztosíték a jó történet mesélésre...
    Én a Transformers 2. részét ide raknám, bár az első után nem vártam sokat, én még az Uwe Boll-os Blood Rayent is végigszenvedtem, nekem a két "alkotás" egy szinten van...akció-akció (ami céltalan) hátán, látvány, bárgyú poénok, papírmasé karakterek...
    Biztos velem van a baj, de ha az első 10 percben nem kap a film hangulata, akkor szenvedés az egész számomra...