• tomcsa4
    Ez korrekt volt, vissza is vonom a sértéseket. Na tudsz Te korrekten is fogalmazni, már látom.

Nézd, nekem a diablo2 és kiegje egy végigjátszást ért meg...már bánom, mert gagyi játék. Én sokat wow-oztam (másfél év), fél-HC guild, elértünk ezt-azt insták terén (imádtam). Igen a közösség nagyon fontos. De legyen is egy MMO-ban. Történet: Warcraft kitekintés (spin off). De ehhez az kell, hogy ismerd a 3 történetét, mert utána játszódik. Egyes fegyvereknek is van története (a legendásaknak és az alapjátékban lévő epiceknek van). Maguk a boss-csaták hatalmasan jók voltak. Én még az alapjátékkal is toltam (első kieg előtt), nem volt ennyi könnyítés, bizony nagyon klassz volt. Én ismerd meg, mit versz le és hogy és egyáltalán, miért? Nem csak az itemek miatt.

Ez a mókusdarálás meg kell. De el kell olvasni a küldik felvezetőjét is. Néha még a "gyűjts 30 farkasfaszt" is jól fel van vezetve. De ez ritka, viszont a többi (ami alsó hangon is rahedli küldi) jól fel van vezetve. De 2007 októberében abbahagytam ,azóta rá se néztem, nem is érdekel (ergo a második kieg már fullra kimaradt).

CS-tem is, neten csak fél évig, aztán meguntam a sok tizenévest (kb közepes játékos voltam vagy az alatt picivel), de már én is untam azt a osk vékony és (ez a lényeg) felesleges acsarkodást. Botokkal meg CS-t is több éven át toltam (WoW előtti időszak).

Tehát nem lehet összehasonlítani egy CoD-ot egy WoW-val, sőt egy CoD-ot a CS-vel sem. Régen ezt én is elképedve olvastam volna, de játszva ezeket a játékokat, már látom.