Ezeröcsi (Neo FM) Winkler/Bazsó
  • gordon 24
    Nahh most az hogy valaki nem hallgat valamit azért nem dugja a fejét a homokba.

Ismerem a müsört hiszen vannak kollegáim. Igy hallottam részleteket belőle. Ismerem a 2 úriember müsorait. (annak idején Kész átverés Show stb stb)

Én elfogadom azt, hogy valakinek tetszik, de szerintem (nem csak én gondolom igy) nagyon sokat árt! Ugyan az a színvonal mint a Monika Show. Aztán csodálkozunk, hogy itt tartunk. Nem kell megsértődni legfőképpen vitát nem akarok. De az, hogy valaki azért ítél egy rádiót, mert megszűnt egy másik az pont olyan szélsőséges mint az amit leírtam.

Pont fm 88.1 egyetlen magyar Rock Radio. Ugyan ugy mint ahogy a Slágert és a Daniubiuszt egy toll vonással elkaszálták tették ezzel is.
    Még sem volt "országos gyász" mégsem volt az új rádio tele ex Pont fm-esekkel hogy : ku.. anyátok vissza a Bocsit. Meg szarok vagytok, meg árulok akik hallgatják stb stb.
    Született egy döntés, ennyi. Bocsokér pedig ugyis tovább mennek kb 90% hogy a Neo-ra. (mivel a kamikaze December végig megy a Neon) Januártól jönnek Bocskorék ez szerintem 100%

Tovább megyek. Class fm:
    Müsor vezetők: Vágo Piros ex Danubiusz, Jáksó ex Danu, Balázsék ex Danu, Abaházi Csaba ex Danu.
    Müsorok: reggel 6 10 ig reggeli műsor (hétfőtöl Balázsékkal)
    10 től kivánság műsor Abaházival..
    Tehát mi változott? A Név.

Neo:
    Fele brigád Cafe 98.6 os, másik fele ex Slager rádiós.

Oda megy Bocsi és a Boros meglesz a Bumeráng.

Mi változik?