Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Pl ha gépnél vagy telódat meg másik szobában hagytad? Couch potato funkciónak js megfelelne.
Amikor otthon vagyok és apukám mondjuk kint a teraszon dolgozik a notebookján, én meg bent vagyok és hallom, hogy jött üzenete, kiviszem neki a mobilt. (Nem hiszem, hogy egyedi eset)
Így azért egyszerűbb ha gépen is látná.
De az meg csak zároláskor. Csak anno suliban zároltam a gépem, hogy osztálytársaim ne trollkodjanak, minden más esetben alvóba rakom a gépet, mikor bekapcsolom a kezdőképernyőt át is ugrom, feleslegesen van ráhúzva a login screenre. (Ha nincs ilyen képjelszó vagy mi beállítva). Szép hogy van valami windowson is, de hogy csak ott... Ha arra ott rákattintiok tudtommal nem hozza benekem a email klienst ha mondjuk arra kattintottam (vagy igen?)
Metro felületet pécén továbbra is hülyeségnel tartom :/ tableten jó.
Külsőről meg annyit, hogy sajnos windows nem annyira modern. Vagy csam a metro felulet ugye. Ahogy átváltunk asztal nézetre a megszokott kinézetet kapjuk , kisebb nagyobb változtatásokkal xp óta (azóta kis változtatást kapott aeroval, de ha jobban megnézem semmi egyebet és ez elszomorít :( osx et nagyon szépnek tartom)
(Saját vélemény)