Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
  • mx5 kevin
    Azért 60,120,240 GB os tárolókapacitás ma már nevetséges. A nyolcezer tízezer forintos ezer éves használt régebbi fajta némelyik még floppis megoldásokon voltak 80 és 160GB os tárolókapacitású merevlemezek.500GB alatt nem is érdemes venni semmit se HDD-t se SSD-t aki élvezni akarja a laptopot és nem azt nézni mikor telik be.Sőt ezek a merevlemezek olcsók szóval ár érték arányban sem éri meg már a merevlemezen spórolni.Ha meg asztali PC ott meg 2 terra alatt nem is érdemes venni ár érték arányban.Most jönni fognak sokkal tartósabb SSD-k 4000 és 8000GB kapacitással hosszabb élettartammal.HDD ben az 500 1000 2000 és 3000GB már egy ideje elérhető. Amikor a jövőben elterjednek az új 4TB os SSD és megjelenik az új 8TB os ezek a régi SSD-k a kutyának nem fognak kelleni.Egyrészt ezek jóval tartósabbak a régieknél és új tárolási rendszerre épülnek.1Tb os SSD már most is van ahogy 500GB os is de ha megkapja valaki most legyen mondjuk 20Eft al drágábban a HDD hagyományos merevlemezhez képest legyen az 500 vagy 1000GB akkor rakja azt bele.De amit most nézem árat KB az 1TB os SSD ből 3Darab 3TB os HDD jön ki de még egy vadonat új laptopot is simán kapok az árából.A windows 8 at nem én mondom ahova megyek fórumokra mindenütt fosozzák.A windows 7 Már elkezdték valahol temetni és egy 8 as azért sokkal gyorsabb.Aki gondolja nézzen körbe laptop ügyben Rákényszerítik a windows 8 at hogy kénytelen legyél megvenni.Sok gyártó oldalán csak windows 8 driver van hozzá még windows 7 sincs se egyéb os.Nincs az hogy ott a Linux,XP,windows 7 hozzá ha nem tetszik.A Microsoft is kijelentette hogy akar szabadulni a 8 as névtől.A windows 8.1 egy gyenge foltozgatása a windows 8 nak.Jövőre ha minden igaz jön a windows 9 ha minden igaz.A felhasználók utálják szinte minden fórumon és a Windows minél hamarabb szabadulni akar a 8 as névtől szóval megjósolható a jövője.De ki tudja hova fejlődik az ingyenes Linux egyre felhasználó barátabb platformok jönnek ki és ott a legújabbnál CD-n kapod a frissítésekkel.Ha nem akarad nincsenek ilyen gicsess dolgok hogy külön updatelni kell.De ott a jó öreg XP amin eddig nem volt program ami ne futna el nem úgy mint a 7 és 8 esetében.Laptop és sima számítógép esetén is egyre olcsóbb erős konfigok vannak.De az én új gépemen és a laptopomra is azt rakok amit akarok XP,Linux,7,8.A laptopom 75Ezer volt 500GB HDD 2 magos 2,6GHZ Intel proci,webkamera,wifi,blutus, 4 giga ram és irodai tartós konstrukció és senki meg nem mondja hogy egyszer is használták és pár éve 280 ért árulák.És XP-win 8 ig hivatalos oldalon van hozzá driver.Amikor ott elő lett rukkolva hogy bizonyos laptopokra csak windows 8 driver van ha nem tetszik akkor is ezt kel szeretnem plusz hogy alapból rajta van még azért is fizessek ami magában értéktelen mer ha megbolondul csak windows 8 driverek vannak a hivatalos oldalon és akkor még pár tízezer ha legális példány kell mert a telepítő CD nem része az árnak.És akkor még egy valami ilyesmi konstrukciók voltak 2magos AMD proci 1,4GHZ 160GB HDD 100ezren felül az alsó gagyi kategória.Hülyének nézni átverni meg jól megfejni azt megtanulták mindenesetre a népet.Tetszik vagy sem az igazi modern gépekre való normális oprendszere a microsoftnak jelenleg nincsen.A windows 7 a 8 hoz képest sokkal lasabb a modern gépeken a 8 as meg egy kiforratlan elnagyolt gicsparádé.Én részéről hogy egy fillért kifizessek jogtiszta szoftverért olyan nem lesz.És hány embertől olvastam hogy mekkora hülye voltam hogy én ezért fizettem.