Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Azért én nem osztom a véleményedet, alaposan mellényúltak az ssd élettartammal. De már rájöttek:)
Az SSD-k nagyrésze akár napi 50 GB adat írás is ~10 évig bírja,de idézek egy prohardveres tesztből:
"az általunk használt SSD 3 hónap használat után kb. 1100 GB-nyi írást rögzített, ez felszorozva 1,25-tel 1375 GB 3 hónapra levetítve, ami kb. 5,5 TB évente. 190 TB-tal számolva ez azt jelenti, hogy kb. 34,5 évet bír majd az SSD, de ha ennek a felhasználónak megelőlegezünk napi 30 GB-írást (15 GB helyett) még akkor is 17 évről van szó, és ez már tényleg közelít az elképzelhető legrosszabb eshetőséghez... Hol lesznek a mai hardverek 17 év múlva? Sehol..."
És szerintem a Windows 8.1 nagyon is jó oprendszer, pl nekem semmi problémám vele. A Vistával sem volt, pár szervízcsomag után nagyon is használható oprendszer volt.
Bon, tőled nem ezt a hozzászólást vártam volna. Mondjuk én is szaküzletben, számítógépboltban szoktam hardvereket venni, nem euronics és társainál, de a laptop, notebook pont ott is vásárolható, mivel kötött hardverek vannak benne, max vinyó, meg memória változtatható.