• tomboy013
    bosco05:
    Én imádom a cod4-et is meg ezt is de pár dologban azért igazat kell hogy adjak neked. A legbosszantóbb ebben a játékban hogy nem lehet szervert választani. A többit én nem tartom olyan egetverő hibának viszont az előbb említett az tényleg fel tud idegesíteni sokszor. Én a cod1-el nem játszottam multiba. a cod2-vel kezdtem és 4 évig nyomtam a multit amit nagyon szerettem. A cod4 is elég jó csak ott nekem már a bombázással meg a helivel volt bajom. Szerintem egy fps-be nem való ilyen dolog. Az MW2-ben viszont már tetszik hogy vannak célkövetős rakéták amivel rögtön le tudod szedni a heliket meg a repülőket és ez sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi a játékot. Az hogy célzás nélkül le lehet szedni valakit az inkább csak a hc módra igaz. A sima játékmódokban azért oda kell célozni ha nem akarod másodpercekig osztani.
    A Steam meg alapjába véve nem lenne rossz mert ezzel ki lehet küszöbölni azt hogy warezzal játszanak az emberek meg a csíter problémát is nagyrész, viszont hogy nicsnenek külön szerók ez nem jó dolog.