...vagy mi sz*r...
  • NessieGraf
    #396
    Az áfonyában természetes benzoesav van, nem beszélve a többi összetevőjéről. De egy egyszerű példa:

    Macskagyökér. Főzz belőle teát. Garantáltan nem fogod túladagolni, ha meg bírod inni. (Nekem nem sikerült.) Enyhe nyugtató hatása van.

    Valeriana. Régi, enyhe hatású nyugtató, macskagyökérből készül. Az eredeti növény sok alkotórészét tartalmazza. Kb. ártalmatlan.

    Válium. Szintén macskagyökérből készült eredetileg, de már csak a nyugtató hatású komponenst tartalmazza. Már mesterségesen is előállítják. Talán nézd meg, hány klinika van az USA területén, amely válium függőket kezel.

    Egyébként meg a vegyszerekkel dobálózás: szerinted melyik iparágak bevétele a legnagyobb?

    Amúgy meg bátran elhiheted, hogy a készételek, fűszersók elhagyása, a nagyüzemi hús háztájira váltása, a gabonák, hüvelyesek, zöldségek arányának megnövelése, valamint a nem cukorral és nem édesítő vegyszerekkel készült édességek bevezetése az étrendembe, egy éven belül visszaállította a számomra természetes testsúlyomat (-40 kg). És hidd el, nem keveset eszem. Nem lettem vegetáriánus és semmiféle elvarázsolt dolgot nem műveltem magammal. Ma például zöldséges lencseragut ettem ebédre tésztával és sült szalonnával. Uzsira meg dióval megszórt almakompótot.

    Amit meg a mérgek tárolásáról említettem, a témában több orvost, természetgyógyászt, esetleg egy személyben mindkettőt személyesen is megkérdezhetsz. Priviben küldesz emilcímet, küldöm az elérési listát.