slickboy#4
Mindjárt néhány milliárddal kellett volna megb*szni őket, tolvaj banda. Ezek a pár tízmilliós bírságok előre betervezettek a költségvetésükbe, afféle működési rezsiköltség, nem téma. A mobil internet eleve a közröhej kategória. Lassan minden ilyen szolgáltatás előfizetése előtt sokoldalas kérdéslistával kell odaállítani és addig nem tágítani amíg kielégítő, pontos és számonkérhető választ nem kap az ember. Azután talán szerződök...
Trékom merre van, ők miért maradtak ki a szórásból? Nem hinném, hogy ott korrektebbek lennének, sőt...
Friss példa, saját tapasztalat. A vasalóból is az folyik, hogy most érdemes náluk internet+telefon+tévé szolgáltatást előfizetni. Nosza, akkor előfizetnék...Igen ám, de GSM-RLL kapcsolatom van, nem analóg fővonal, ezen pedig csak beszélgetni lehet, de még faxolni sem, nem ám szélessávú net...Mit képzelek én egy város közepén, milyen igényeim vannak??? Ezt a kis műszaki korlátot sehol sem említik reklámjaikban? Ez nem a fogyasztók megtévesztése? Amikor reklamáltam, ilyet szól az ügyintéző liba: legyek rugalmasabb, és válasszak más, azon a területen elérhető szolgáltatást. Például mobilinternetet! Meg műholdas tévét. Nem baj, hogy így sokkal többe kerülne az sokkal rosszabb szolgáltatás, a lényeg, hogy én legyek rugalmas és ne nekik kelljen hálózatot fejleszteni, drótot húzni. GYÁSZ, ami a mai magyar távközlési piacon megy...