• B0nFire
    #47
    Ellenben ezzel más torrentek full sebességgel jönnek, azok, amelyet a piratebay mellett más trackereket is használnak. 4-5-öt. Ez a torrent viszont nem új, már legalább egy éves, csak kénytelen voltam újra letölteni, és egy évvel ezelőtt igenis full sebességgel jött, most pedig éppen csak csordogál. Ez a torrent pedig csak és kizárólag egyetlen trackert használt volna a TPB-ét, ami ugye bezárt.

    Persze lehet még vagy ezer oka, hogy miért jön lassan, mondjuk lassan seedelnek, ahogy te állítod, vagy valakit korlátoz a szolgáltatója (az enyém engem nem). Ebben az esetben mégis ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Majdnem 300 seeder volt, jórészt usákok, nemigen szokták visszafogni magukat feltöltésügyileg.

    És nem igaz, hogy "Nyílt trackeren a kutya se tölt föl vagy jól bekorlátozza", mert én csak és kizárólag nyílt trackereket használok és egyáltalán nem tapasztaltam ezt soha, semmikor. Mindig full sebességen jön minden, ha van elég seeder. Az elég alatt 10-12-t értek. Ez már elég a full sebességhez. És ebben az esetben volt majdnem 300!