• B0nFire
    @toto2700: "minek csak foglalja a rengeteg helyet. Több sorozatot már a youtube-on szoktam nézni és nem kell letölteni." - Mondjuk azért, mert ha a szolgáltató éppen karbantart akkor, amikor te filmet szeretnél nézni, vagy vasárnap délután van, amikor mindenki ugyanazon a szerveren lóg, és 1×űen ledobja a láncot a túlterheltségtől, akkor nem fogsz filmet nézni!

@Pharaoh: "Csak a legtöbb reges oldalon nem szeretik a dht-t, azért ki kell kapcsolni." - Ezért nem regisztrálok sosem, elvből zárt oldalra, nekem ne szabják meg, mikor mennyit töltsek, akkor is, ha nem akarok; ne szabják meg, hogy DHT-val, vagy anélkül torrentezek! Millió nyílt oldal van, és minden beszerezhető róla. Nincs semmi, ismétlem _semmi_ indok arra, hogy az ember beregisztráljon bárhová is.

Harmadszor: nem tudom hányszor írtam már le, de neveket kérek, konkrétan melyik vállalat, vagy magánszemély ment csődbe bizonyíthatóan a warez miatt! Soha, egyetlen egy konkrét esetet sem hallottam még. Ennek ellenére állandóan sír mindenki. Ha akárcsak 1 cég vagy személy is becsődölne, azt mondanám lenne benne valami, de így?

Egy programozónak 90 ropi az tényleg nem tűnik soknak, de vesd össze, hogy ennyit keres egy rendőr is, vagy egy tűzoltó (már aki nem dandártábornok), ennyit keres egy pék, ennyit keres egy kőműves, akik nehéz fizikai munkát végeznek, és általában nem 8 órában, hanem nem ritkán 12-14-ben, több műszakban.

El köll menni politikusnak!