mint néző és mint \"színész\"
  • Sir Quno Jedi
    #1078
    Manapság egy "menő" poresz lassan inkább már afféle mindennapi orvosi csodák sebészműsor. Láthatunk mindent, szinte már kínzás kategóriát is. Kivülről, belülről, spéci űrtechnós kamerákkal és szabad szemmel is, ahogy jólesik. Szerencsétlen nőknek már nincs olyan szerve lassan ami nem vagyon megerőszakolva és feltárva/megkínozva, de istenesen. Tágítanak, fúrnak, túrnak, szúrnak, csípnek, kötöznek, csavarnak, égetnek, ütnek, áramot vezetnek be, fagyasztanak, ami belefér (meg ami nem).

    Még olyat is láttam, ahol fiatal lányokat fojtogatnak, addig, amíg el nem ájulnak (és ilyenkor elengedik magukat ugye, aminek megvan az eredménye). Mindig ott vannak mellettük az orvosok, hogy újraélesszék őket és előtte aláíratnak velük egy papírt, hogy ez tulajdonképpen nem gyilkossági kísérlet, csak filmforgatás... Aha...

    Nemrég meg olyanra bukkantam, amit már az én gyomrom sem bír sokáig (nem alszol utána jól, az tuti), úgyhogy gyorsban szabadultam tőle. Ebben egy nőt erőszakolnak meg és ölnek meg (késsel meg levagdosnak előtte dolgokat róla, pl. mellbimbó) csoportosan. Annyira életszerű, mintha dokumentumfilm lenne (erősen remélem, hogy nem az), szóval finoman szólva is felkavaró, mikor a porban haldokló nőt még közben meg is erőszakolják és totálban mutatják a szenvedését és ahogy kihúny a belőle az élet.
    .
    .
    .
    Ezeknek szvsz. már nem sok köze van a normál pornográfiához, inkább (valaha)szűk rétegek perverz aberrációit elégítik ki. Főleg hogy ezekért szép pénzeket fizetnek.

    NAVAJON az ilyen filmekben miért is szereplnek a "művésznők"??!? Van tippem...