• Molnibalage
    #182
    Komolyan mondom szeretnék olyan optikát amin úgy látszik a világ, ahogy te látod.

    Az Oroszok végig hátrányban voltak. Amerika közvetlen szárazföldi támadást tudott volna az Oroszok ellen indítani, de ez fordítva nem volt elmondható.

    Hát ez így finoman szólva hülyeség. Ez olyan, hogy én is tudnék pofont adni Klicskónak. Max. egyszer. Aztán agyonbasz. A NATO összesített hagyomány hadseregei kevesek lettek volna valszeg a Vörös Hadserege ellen. Az ex. VSZ államok erőit még nem is számoltam ide... Magyarán technikailag Németországból ezt megtehette volna, de nem a SZU ellen. Volt ott egy NDK és Lengyelország.

    Az orosz fegyverkezés a legtöbbször csak lekövette az amerikait, épp hogy fel tudtak akkora erőt mutatni, hogy az Amcsiknak már nem érte meg egy III. VH-t kirobbantani.

    Javaslom nézzed már meg az 1948-tól kezdődő időszakot. A SZU elég latymatagon építette le hadarét, a jenkik gyakorlatilag 0 órás cuccokat hánytak a szemétdombra. A US NAVY-nél a komoly technikai leépítések ellenére olyan személyzeti hiány volt még az '50-es években, hogy volt olyan tiszt, aki 11 havonta járt haza. Panaszkodott is, hogy a neje unja már a "második nászutakat". Aztán nézd meg a SZU haderejét. Kb. 5 éves sorkatonai szolgálat, stb.

    A CIA-FBI azért szépen kiszorította a politikai életből a komcsi pártokat a nyugati országokban, szal ott nem sok esélye volt az oroszoknak.

    Párizsi esmények smafu?