winnie#24
"Vigyázz, nehogy belezavarodj, itt már komoly ellentmondásokat lehet felfedezni. Nem emlékszel, de aztán mégis emlékszel, de jól emlékszel."
eskü, hogy nem éreztem ennyire értelmezhetetlen a mondatomat, de akkor megmagyarázom:
"mi volt a tv3-on, amitől jobb volt, mint valamelyik mostani? bevallom, én nem nagyon emlékszem már rá."
ez nem azt jelenti, hogy arra nem emlékszem, hogy mi volt rajta, hanem azt, hogy mi volt rajta, amivel JOBB volt. (más kérdés, hogy nyilván a hét 168 órájának a műsorára nem emlékszem, de pár sorozatra meg egyéb műsorra mindenki emlékszik. én is. épp ezért érdekelne, hogy mi hozta a pluszt a tv3-at, amitől jobb volt. sorozatban nagyon erős volt a tévé - most is vannak sorozatban erős tévék. vagyis nyilván jó saját gyártású műsoraik voltak. utazás gasztronómiába. jövőnéző. hír3 hardy mihállyal. közös alvás baló györggyel, meg persze az idátlen időjárásjelentés, de ennyi. más nem jut eszembe. talán volt autós magazin is.
"Valamiben mégis más volt. Nem volt Benkőt, Győzike Balázs, Mónika, Esmeralda és José Armandó, Majka, és a többi felesleges bulvár, ill. politikai politikai idegborzolás,"
akkor az rtl-en sem volt. ma a tv3-on is lenne. és elvileg brazil sorozat lehetett a tv3-on is.