• winnie
    #40
    nem döntött rekordot soha az sw, csak arra célzok, hogy míg látja az ember, hogy egy toplista vezető filmet megnéznek x-en (hasamra csapok) 7 millióan, addig te azt mondod, hogy az sw-t csak 1-2 millióan nézték meg, mert valaki egy tucatszor is megnézte? még egy amerikai 300 milliós bevétel is "csak" 30 millió nézőt jelent, amerikai egy tizedét, vagyis még, a csak férfiak nézték volna, akkor is bőven nézhették volna többen. (az SW esetében amúgy is csak 60-40% volt a nemek megoszlása, ami jóval jobb, mint mondjuk egy Hangovernél.)

    "A nyitóhétvége rekordjában fogadjunk? ( kicsit sportszerütlen vagyok, de valahol láttam USA foglalásokat, és már teltházasak voltak. Persze azt nem tudom hány moziban nyit )"

    még nem lehet jegyeket foglalni, de ha adsz linket készséggel elhiszem. még a michal jackson-filmre is írtak mindenféle rekord foglalásokat, hogy aztán 30 millióval nyisson. a legjobb nyitóhétvégr 158 millió dollár, a december az ünnepek miatt azonban nem a nyitóhétvége miatt erős hónap. minden idők legjobb decemberi nyitása is 80 millió alatt van, például a LOTR 3 72M-val nyitott, a titanic 28M-val.

    legyen igazad, de egyelőre a józan ész, ha valami, akkor a hétvégi rekord ellen szól.