• Zedas
    Szerintem ott cseszitek el, hogy várjátok az SG folytatását, ami nem jön.

Ha külön SF sorozatként kezelnétek az SGU-t, és nem az SG elnagyolt karaktereit várjátok, akik majd minden epizódban megmentik a világot a biztos pusztulástól, akkor szerintem sokkal jobban tetszhetne mindenkinek. Nekem is kedvencem az SG, minden részt láttam mindkét sorozatból, de nekem bőven elég volt már az X+1. szörnyű ellenfélből, aki már megint el akarja pusztítani az univerzumot és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az emberek menthetik meg megint az egész kócerájt.
    Úgyhogy maximálisan támogatom (érdemei elismerése mellett) az eddigi SG életérzés bezúzását és új sorozat létrehozását a romokból. És igen, a BSG nagyon is jó minta ehhez, és ott is részeken át nyűglődtek a karakterek, és mégis jó volt. Viszont szerintem az SGU-ban megvan az a potenciál ami a BSG-ben nem volt meg, nevezetesen a remény arra, hogy a feladott labdák nem csak egy idióta befejezésre lesznek elegek a sorozat végén, mert a BSG lezárása minden kritikán aluli volt.

Egyszóval nem értek egyet a fanyalgókkal, szerintem jó a sorozat, friss és eddig elég következetes, teljesen élő karakterekkel. Nekem nem kell több, remélem túléli az első évadot. Ha meg nem, visszakaphatjátok a teljesen felesleges tizenötödik SG akármi évadot, egy újabb eszméletlenül brutális ellenféllel, amit Rodney megint 15 perc alatt semlegesít...