• B0nFire
    Te csípőből megpróbálsz engem hülyének nézni! Ne fogd az arcod, mert nincs igazad! Fejezz már be egy műveletet és próbálj meggyőződni róla, hogy valóban sikerül-e, mielőtt oltasz!

Erről ugatok, csak teveled ellentétben én valóban meg is próbálkozom valamivel, mielőtt véleményt formálok róla!

Igen! A C:\Widows mappához akarok _teljes_ hozzáférést, mint _rendszergazda_, de amint az fent is látható, NEM ENGEDI!!!

1. Kétszer is leírtam, hogy fájlikonokat szeretnék cserélni, ebből te mégsem értetted meg, mit szeretnék, ellenben oltottál, holott te magad vallottad be, hogy nem érted, hogy mit kérdezek: szövegértelmezési problémáid vannak.

Én ezt írtam: "..itt lehetett beállítani a fájltársításokat, továbbá ikont cserélni..."; illetve ezt: "..nem arról beszéltem, hanem a fájlok ikonjainak cséréjéről!"

Mindezek után, te ezt írtad: "Az utolsó problémádat meg akkor nem értem. Milyen fájltársításokat akarsz te beállítani egy mappához??" - Szövegértelmezés egyes!

Továbbá belinkeled a képet, amin éppen inaktív az általad említett menüpont, mire fel én ezt szóvá teszem, erre fel bemutatod, hogy igenis aktív, csak éppen már odáig nem jutsz el, hogy meg is próbáld, meg lehet-e csinálni, amiről beszélsz, mielőtt elkezdesz oltani.

A kép magáért beszél, azt hiszem.