• B0nFire
    Megint nem jött össze! Az alapértelmezett programok már az XP-ben is benne volt. Nem az a tab hiányzik, hanem a fájltípusok, amiben ha egy fájlra rákattintottál, alatta volt egy gomb, hogy Speciális, arra kattintva jött elő a fájl szerkeszthetősége. Melyik program mit csináljon. Új parancsok felvétele, nem csak a megnyitás, de magad is adhattál meg új parancsokat, pl: Edit, majd betallózhattad a programot, továbbá volt egy másik gomb is, az Ikoncsere, amivel lecserélhetted a fájlhoz társított ikont. Utánaolvastam, de ez már a Vistában is hiányzott, csak éppen én sosem próbáltam Vistát.

Az alapértelmezett programok, mint mondottam, más tészta. Ha nekem nem hiszel, higgyél nálam autentikusabb forrásnak! Rákerestem a kedvedért; itt egy cikk bemutatja, hogy kell Vistában illetve W7-ben ikont cserélni a REGISTRY BUHERÁLÁSÁVAL, mert másképp nem megy!

Aki ezt írta, az már elég kocka (nálam kockább legalábbis), mégis a registryben turkál. Megjegyzem, nem is igen használható minden esetben még ez a módszer sem.