k0zi#107
No azért ez erős csúsztatás. iPhone 3G-m van és hát nem nagyon vagyok vele megelégedve. Wifi eléggé szeszélyes benne, elképzelhető, hogy ahol napokig tökéletesen működött, ott egyszer csak azt mondja: "ma nem fogok kapcsolódni" Pedig jelerősség is rendben van. Aztán ott a csodálatos memóriakezelése, ha nincs elég memória egy programnak, akkor egyszerűen visszadob a menübe mindenféle üzenet nélkül, de legalább a memóriát se takarítja ki rendesen és a lefagyott app után ottmaradó szemét miatt a többi program is elkezd vacakolni (tökéletes példa rá az RA3), nem vártam meg összeszedi-e a szemetet, újraindítottam.
16GB-os memóriát is csak iTunessal lehet tölteni (az hogy a "64 bites" iTunes processei mellett miért van *32 a taskmanagerben már ki se térek), de legalább nem lehet pendriveként használni, olyan kálváriákról ne beszéljünk, amikor iTunes belefagy egy syncbe. Emellett az sem vicces, hogy néha hívásoknál nincs visszautasítás, csak felvenni lehet, vagy várhatod amíg a hívó leteszi. Aztán volt olyan is, hogy nem tudtak felhívni, pedig a telefon ott volt, ahol az esetek 99%-ában, újra kellett indítani, hogy ismét lehessen hívni. (nálam nem jött elő, csak ismerősnél, hogy beszélgetés közben szétbontott a készülék). Kedvenc hibám azonban az, amikor minden előjel nélkül meghal a telefon és egy bazinagy fekete képernyő fogad, be/kikapcsolni nem lehet. Egyszerűen addig kell nyomva tartani a 2 gombját, amíg újra nem indul.