Megsúgom hogy olvasd el az az adatlapomon az foglalkozásomat, próbáld értelmezni ;)
"Embeeeeeeeeer!!!! A játékszerver a szerveren fut! Wazze!!!"
igeeen az én gépemen fut ha elindítom a szervert vazzzeee (te komolyan azt hitted hogy van olyan külön számítógép hogy játékszerver, és csak azon lehet szervert indítani? :D)
búúúúú
"JS jó mi? Írj nekem fileba lécci, vagy lőjj ki vele egy folyamatot...ja,hogy nem lehet mert...hát igen."
Te tiszta hülye vagy bazmeg, annyit sem értesz a programozáshoz mint egy átlagos ember, aki semmit.
Nem tűnt fel hogy a JS nem arra való? Nem tűnt fel hogy a programnyelveket specializálják?
Írd le már nekem bmeg hogy az sql szar mert nem lehet vele folyamatot kilőni...
Ember te egyedül annyi marhaságot tudsz összehordani, mint 10 másik együttes erővel.
Egyébként ennyi a js fájlművelet... megint fröcsögöd a marhaságot, semminek nem nézel utána, mint ahogy szoktad.
neked 3-4 s GÉPINDÍTÁSONKÉNT sok "döcögős"? b+ ennyi ideig bármilyen program elszüttyök, főleg a c#-os aminél szintén ennyi, vagy több idő a runtime indítása, persze csak gépindításonként, mert utána már fut mint a java, vagy legalábbis be van cachelve.