• pixx
    Van egy ilyen oldal a neve film.hu, kissé jobban otthon a magyar dolgokkal kapcsolatban, de egyébként jó pár oldal megírta...nekem is nagyon tetszett, de ezt írtam is olvasd vissza!
    Cannes-i film fesztivált azért írtam, mert azért az valamit jelent a filmes szakmában, még ha neked nem is. Oda sz@rt nem engednek be :)
    Számokkal lehet írni, meg lehet velük dobálozni inkább leírom, illetve bemásolom kiknek adták el...
    ""Az animációt Kelet-Európa és a volt Szovjetunió összes országára a Best Hollywood vette meg, külön adtuk el Szlovéniába a Mediafilmnek, egy szerb cég Szerbiába, Montenegróba és Horvátországba vásárolta meg, de eladtuk Brazíliába és Litvániába is - ért véget a felsorolás. - Indiától is van konkrét ajánlat, de nehéz az ármeghatározás, még nincsen tapasztalat ebben." Ezekben az országokban Kálomista szerint mindenhol mozikba kerül a magyar animáció, ami a tévés sugárzás és a dvd-kiadás jogaival együtt kelt el."
    Kis Vuk nem tudhatja ezt magáénak...
    De mint mondtam te pont az az oldalt képviseled, ami ennyire ledegradálta a magyar filmet, és szinkront.