• NEXUS6
    #47
    Hát ja, ezt télleg marhára nem értem!
    "Ezt ertelmezhetjuk ugy,hogy ennyien akartak WII-t venni,de ugy is,hogy ennyien nem akartak HD konzolt venni..."
    "...vagyis pont hogy nem a hd konzolok erdeklik a nepeket..magyaran:a 2 HD konzolbol OSSZESEN fogyott annyi,mint a nem hd-bol (sac/kb par % difi van a hd-k javara)"

    Döntsük el, hogy mi az elméletünk alapja, hogy akkor most az embereknek az a szempont, hogy mindegy, hogy mit vesznek, csak ne HD legyen (ami egy ökörség, mert jelenelg pont fordítottak az arányok!). Vagy az, hogy a Wii mint egy bizonyos konzolnak (függetlenül, hogy HD-vagy sem), viszonylagos sikere van, bármilyen más konzolhoz képest.

    Szal elég furcsa érvelés, hogy igaz, hogy pár százalékkal több fogy a HD kategóriájú konzolokból, de a Wii-ből is kb annyi, és ezért a HD nem érdekli az embereket. Miii? Akkor most hogy van ez?

    Szerintem ha 1 HD konzol lenne, meg 1 nem-HD, akkor lehetne így nézni, mert akkor a két nézőpont ugyan az lenne, és a mostani 2 fajta HD konzol eladása meg valszeg összeadódna.
    Szal mi van azokkal, akiknek van 2 HD konzoljuk, vagy van Wii-jük is meg más konzoljuk is?
    A helyzet azért bonyisabb, mint ez a kezsuől-forradalom elmélete.

    A Wii, mint konzol sikeres, különböző okok miatt, ez tény.
    A Wii-nél nagyobb képességű termékekből az új konzolok közül (nevezzük őket HD-nak akár) több fogy, mint olyanból, ami nem képes HD megjelenítésre, ez is tény.
    Viszont az egy ökörség, hogy a Wii viszonylagos sikere annak köszönhető, mert nem tud HD felbontást. Kb senki nem gondolkodik úgy, hogy ha van egy termék, meg egy akármilyen szempontból jobb, akkor az ember még is direkt a gyengébbet választja.
    Nem az eddigi sikere, hanem épp ellenkezőleg, a mostani csökkenő eladások köszönhetőek ennek, hogy nem tud HD-t, mert most már igen is számít, mert változik a piac, változik az emberek véleménye, elvárása!!!!