OK, akkor az a szám így kijön, bár elég figyelemre méltó hogy 250-300 milliós potenciális piaccal számolsz az előző generációban eladott 148 millió konzolhoz képest, anélkül hogy elismernéd a Nintendo új ppiac felé nyitási képességét.
"Megmondom mi romlott el tavaly óta: a háztartások nagy részében ott a HDTV és az emberek egyre inkább BD-ben, meg ilyenekben gondolkodnak és nem DVD-ben."
Ez így sajnos(?) nem igaz. Friss HDTV vagy blu-ray lejátszó piaci részesedésről szóló adatot sajnos nem találtam, de itt egy heti statisztika a Blu Ray filmek részesedéséről a DVD-vel szemben. Múlt héten 16% a 84% ellen volt, (nem a Blu Ray javára), és ez egy átlagos hét.
Egyébként meg az is cáfolja az elméletedet, amit az előző hírnél márfelvetettem, hogy ha a HD felsőbbrendűsége téríti el a játékosokat a Wii-től, akkor hogy lehet hogy a Wii eladása milliókkal csökkent, a HD konzoloké meg csak kb. hibahatáron belül nőtt? Ha ezek az emberek most jönnek rá hogy inkább HD konzolokat akarnak, akkor nem kéne HD konzolokat venniük?
"Szal, ideje lenne tényleg új rétegek felé nyitni, teszem azt azok felé akiket nem elégít ki, ha a kezükbe adnak egy darab műanyagot, és félrészegen ugrálhatnak egy 20 éves Tv elött, valami gyenge grafikájú játékot nézve. (Ők a casual gémerek, nem a Wii rajongói, mielött valaki megsértődne;)))"
Azt hittem előbb még nem hittél a casual gamerek létezésében...