kovadam87#6
Alapjáraton a letöltés bűn (bizonyos törvények értelmében ami szerintem korrekt), de én a mai napig azt vallom hogy ha letöltök (esetleg) egy játékot, kipróbálom játszok vele pár hónapot, és utána megveszem, vagy éppen sokkal később megveszem az összes kiegészítővel együtt újra az már nem bűn. Ha mindenki így gondolkodna eltűnhetnének az efféle viták és okoskodások :-) Mert ok hogy letöltöd, de utána meg is veszed (ha meg nem veszed meg akkor úgy is DELETE ami senkinek se számít semmit). Én úgy gondolom hogy minden játékból kéne üzemképes demó ami nem 3 pálya meg stb, hanem terjedelmesebb, és ami nagyon fontos hogy a magyar színvonalra kéne csökkenteni azok árát. Nem 10-18 Ezerért árulni egy db DVD-t hanem mondjuk 5 ért a legújabb csúcsjátékokat. Fogadjunk h megnőne a kereslet és visszább szorulna a kalózkodás (természetesen el nem tűnne) ;) (persze ez csak hosszútávon jönne be a gyártóknak és a kiadóknak, bár a mai világ nem erről híres h ezt a vonalat támogassa). Szomorú örök macska egér játék ez... addig amíg vmelyik fél meg nem unja :-)