"
Hallottam már ezt-azt a Wiki cenzúrájáról. Személyesen még nem tapasztaltam, de állítólag a zsidók igen komoly adminisztrátori kört építettek ki maguknak. Bárki, aki kicsit másképp - nem épp az ő szájízük szerint - értelmez dolgokat, kapja a bant. Hogy ebből aztán mi igaz? Ki tudja... Mindenesetre nem lepődnék meg, ha így lenne, és Frayer erről (is) beszélt szerintem.
"
És ezt nem én írtam, de.
Valami ilyesmire is gondoltam.
Csak én nem mertem leírni a zsidókat.
Meg nem mertem beszélni az állítólag nem létező média operánsokról akik a hatalomnak dolgoznak, "aljas módszerekkel ferdítenek, hazudnak, megtévesztenek, dezinformálnak, riogatnak, pánikot keltenek, közvéleményt formálnak" stb stb.
Sajnos én már tapasztaltam egy-smást a wikin is. Mert nem csak a vikin vannak ám ott, ugyan úgy ott vannak az index forumokon, mint ahogy szerte a neten.
Ha meg saját forumot csinálsz, amibe elvileg senki nem szólhat bele, akkor meg erőnek erejével erőszakkal elveszik tőled. Vagy egyszerűen lekapcsolják az oldalt. A nagy szólásszabadság világában.
Sok sok oldalt bezártak már akik egy kicsit másképp vélekedtek érzékeny témában mint a hatalmi érdekcsoportok, persze mindig akad egy két renitens akik nem adják fel, és országról országra költözködnek minden bezárás után visszajönnek, pl Kuruc.info