• Frayer
    #18
    Meg sok minden máson is. De zeitgeist az alap.
    Hazugságnak tekinti alapból az ember, mert diszonanciát okoz. Szembe megy az évtizedes, generációs agymosással.
    Mindaddig hazugságnak tekinti az ember, amíg rá nem jön fokról fokra, és be nem látja.

    A másik.
    "azzal van bajom, hogy te ezt valami fura ok miatt mások gyűlöletében éled ki."

    Nem olyan fura ok egy teljes nemzet megsarcolása, a végletekig feszített kényszerteher. A gyűlölet nem a mi oldalunkról jön, hanem arról akik beterhelnek minket.
    Sajnos nem mindenki tudja, hogy az a sok közösen befizetett adó, nyereségi adó, társasági adó, személyi J adó, TB, Árfolyam, üzemanyag, környezetszennyezési, stb, stb azok összeségének több mint fele rögtön megy ki az országból idegen érdekek miatt.
    A multik is ugyan úgy kiviszik az értéket, és nem forgatják vissza az országba.
    A bankkartel is visszatartja a hitelt a kispolgár felől, de a multiplikátorokkal létrehozott forintok milliárdjait beteszik a központi bankba, amire a kamatot már az állam fizeti meg, a még megmaradt közösségi fiskálisra ment adókból.
    A bankok is viszik ki az így befolyt jövedelmet.
    Akkor az állam úgy rendelkezett idegen érdekek ráhatására, hogy az adót sem használhatja fel közvetlen, hanem a befolyt adót kölcsön kell kérnie a nemzeti banktól, amire kamatozó adóslevelet bocsát ki, amit visszaválthat az MNB, és amire az államnak kötelessége több értéket visszaszolgáltatnia mint az adó.
    Több oldalról is be van biztosítva az adóságcsapda.
    Nem azért mondom ezt mert én vagyok a mélymagyar.
    Leszarom, ez egy kutyaűtő, szaros nép, mely megérdemli a sorsát.
    Azt is szívből kívánom, hogy te életed végéig végezz kemény fizikai munkát, vagy legalább olyat, hogy az egész életed rámenjen, sose lehess a családoddal, állandóan foglaljon le a munka, kapjál szívrohamot tőle, és a felelőségtől, legyen állandó leépítés, és ne emelkedjen soha a fizetésed, de inflálódjon el minden megtakarításod.
    Ezt kívánom tiszta szívből, mert ez az ami megmentheti az országot.
    Egy olyan pusztulás, egy olyan sokhatás, ami végre észhez téríti majd a magyarságot.
    De az még messze lesz. Addig is vegyen el minden értéket tőletek a hatalom, és csak annyit hagyjon nálatok, hogy A KÖVETKEZŐ HÓNAPBA IS BE TUDJATOK MENNI DOLGOZNI, hogy teljesítménnyel értéket állítsatok elő, számomra, és a hatalmasok számára, mert mi viszont nem akarunk dolgozni, és ezért dolgoztatunk titeket. Én csak egy kis utolsó senki kereskedő vagyok aki csak közel ült a tűzhöz, és én is csak kényszerhelyzetben tartok másokat, mint a nagyon.
    Majd egyszer remélem megelégelitek a kifosztást, és a nyakunkra léptek majd.