Nem fizet téged itt senki. Te nem egy bérkommentelő vagy, hanem egy utolsó kis porszem akinek aztán tényleg halvány lila fingja nincs a mögöttes szándékokról, és hatalmi harcokról.
Mi meg nem vagyunk se szélső jobbosak, se szélső balosak.
Egyszerűen mi megértettük, hogy a pártok mögött vannak hatalmasabb dolgok is mint maga a párt, vagy politikai akarat.
Nem a víz az oka neki, víz mindenhol van.
Magyarországon nincs semmi olyan amit máshol ne kapnának meg.
Egyszerűen arról van szó, hogy itt is élnek emberek, akiket lehet dolgoztatni, kihasználni, az úgynevezett modern rabszolgaság keretében leszívni a népről azokat az értékeket amiket a nép állít elő, teljesítménnyel, munkával, és ami jogosan a népet illeti meg mint vagyon, ami felett rendelkezhet.
Ez az értékleszívás mások számára viszont úgy jelentkezik mint teljesítmény nélkül gazdagodni.
Én már csak tudom.
Én is benne vagyok ebben, csak kicsiben.
Én is úgy gazdagodok, hogy gyakorlatilag a kisújjamat sem mozdítom egész nap annak érdekében, hogy pénzt szerezzek, és van hogy itt lébecolok az sg-én, akár bármely időpillanatban amikor kedvem úgy hozza.
Nem mondom mennyi értéket tudok így elszipkázni, de nagyon sok haragosom van, nagyon sok irigyem, és egyre csak több lesz.
Azok akik viszont nagyban csinálják, ők már milliárdokat vonnak el az országból, de őket senki nem ismeri, ők névtelenek, és alaktalanok tudnak maradni, mert akit nem ismersz, azt nem tudod bántani.
Ha nem tudod, hogy miért fáj, és csak fáj, fáj, nem is tudod megszüntetni a fájdalmat. Ezért az alaktalanság. Ebben az állapotban van nagyjából az ország.