• Sanyix
    #22
    Aki nem ért hozzá nem azt veszi. Az bármi van intelt vesz(vagyis nem tudja hogy mi az az intel, azt tudja hogy a péntium a jó). Hallhattunk már olyat is, hogy a több mag parasztvakítás, és bizony egy pentium 4 1 magja gyorsabb mint egy több magos modern processzor 1 magja :DD

    Meg én mostanában is hallottam olyat, hogy az emberke le akarja cserélni a "fos amd procit" a notebookjában, "pentiumra" mert "melegszik" az asztali gépéiben pentium van, és az "nem melegszik". És ilyenkor magyarázhatod hogy az hogy melegszik az inkább a notebookot gyártó cég hibája mert szarul csinálta meg a hűtést, ráadásul egy összezsúfolt gépet (notebook) elég erős összehasonlítani egy szellős asztalival, úgy hogy valószínűleg a notiban egy jóval erősebb turion64 x2 is van. Ha megpróbálod elmagyarázni neki, akkor "hülye vagy".

    (sőt egy okoska megmagyarázta nekem, hogy neki az IDE vinyójának adatátviteli sebessége is gyorsult 30 mbyte/sec-ről, 40 mbyte/secre windows 7 miatt, és milyen fantasztikus ezért az, persze azt elfelejtette hogy közbe formázta a vinyót, és talán azért érte el ezt a még ide vinyótól is még mindig siralmas teljesítményt mert frissen nem voltak töredezettek a fájlok, de ő is megmondta, hogy nem, mert a !formázás nem törli le az adatokat! (fizikailag a gyorsformázás tényleg nem, de édesmindegy, mert úgy írja felül mintha ott se lenne), és hogy hülye vagyok, és nem beszél velem, és hogy ő már akkor számítógépekkel foglalkozott, mikor én még a csattogós lepkét toltam :D, bár ez már más téma)

    Szóval sok "szakértő" van ám aki mindig tudja mi a jó :D