• csuszi
    utoljára írok, mert megyek melóba:
    szerinted melyik a nehezebb, a vízilabda 20 nemzettel, vagy a foci 100felettivel.
    lehet igénytelennek tartod a codot, és ezért játszás sokan, vagy azért mert ebben van kihívás, nem a 16 csapatos bf-ben. nekem speciel a kedvenc codom jelenleg a waw, de nem játszok vele, mert codban ezerszer nehezebb érvényesülni. több ember, több klán, nehezebb érvényesülés, sokkal ötletesebb megoldásokat szül, nagy embertömeg nehezen fogalmazom meg, de minden kis szarra rájön.
    csőengine? codban multiban? hun? ugyanaz mint a bf csak kisebb. jut eszembe a kisebbről: hol kell jobban mozogni, boxban pl a kisebb vagy a nagyobb küzdőtéren?. innen jön az, hogy a codban sokkal jobb mozgás kell mint kurva nagy térrel megáldott bf-el.
    az hogy a bf összetettebb, az csak a véleményed, mert azzal nem támasztod alá, hogy nagyobb a pálya, meg vannak járművek. codban kisebb területen, kisebb csapattal kell geci precízen játszani, nagyon taktikusan. eg yideje szarul játszok, kevés időm van rá, ésszel hülyére szopatom a többséget waron. de kb 0.1 sec alatt döntök az ellen minden megmozdulására, másodpercről másodpercre. annak is jelentősége van, hogy pl a másik milyen fegyverrel jön, előző körben felvette ez az enyémet és kettővel jön (nehezebb máshová jut x időnyi alatt)még másik ezer amit le se írok. amit írtál, hogy cs-ben erre nézek, ide futok, oda dobok, az codban nem egészen így van. vannak begyakorolt dolgok, de nem ezen múlik, hanem a reakción, a taktikán pont.

1. nem ízlésen vitatkozok, mert lehet nekem is jobbban tetszene a bf, vagy bármi más, ezen hülyeség. nem bántom a játékod, lehet jobb. neked biztosan. de nem taktikusabb, az ziher. játszottam mindkettővel, ismerek bf ep bajnokot.
    2. nem bántásból, de én kb 7-8000 wart játszottam. ez meg is látszik kettőnk között véleményben:)