Ki beszélt arról, hogy melyik "versenyjátékabb", meg melyik sikeresebb?
Egyébként ez csak arra bizonyíték, hogy egy CoD csapatot könnyebb összeszervezni. BF2be elvileg 11en jöttünk át BFVből, egyesültünk egy másik klánnal, felvettünk egy rakat embert még pluszban, mégis, az istennek sem jött össze stabilan 12 ember, kénytelenek voltunk átállni 8v8ra.
Na meg arra jó példa ez még, hogy az emberek nagy tömegben igénytelenek. Vérpistikéknek elég a megyek-lövök játékmenet. Nekem meg nem.
" minél kisebb a terület, annál inkább kell gyorsan dönteni, minden mozdulatnak jelentősége van, minden kis falnak, bokornak szerepe van."
És annál kevesebb a lehetőséged. Meg engine kérdése is a dolog, egy csőengine-ben arra mehetsz, amerre a pályaszerkesztő világot rajzolt, a végtelen félteres engine-nél meg arra nem mehetsz, amerre a szerkesztő megtiltotta. Nem szeretem a csőengineneket, mert klausztrofóbiás leszek tőlük. Nagyon hamar ki lehet ismerni minden lehetőséget.
Egyébként pont ettől a halálprecíz "megtanulom a pályát, mint egy verset" dologtól hánytam be, és hagytam abba a CS-s klánosdit anno. 'Itt erre a doboz sarkára nézve szaladsz, aztán felnézel arra a felhőre és eldobsz egy gránátot, aztán beállsz ide és nézed azt a pixelt...' Fúj. (Oké, BFV-ben is volt pixelezés pl mortarral, de azért annak volt fílingje, hogy csapattárstól kértünk tüzérségi támogatást, és ő képes volt azt halálpontosan ki is osztani... De az teljesen más tészta, nem az egész játék olyan.)
Na meg azt felejted el, hogy a járművek még néhány szintnyi taktikai lehetőséget adnak. Nem mindegy, hogy bármit meg tudsz ölni a pályán, vagy mondjuk csak pislogsz kettőt és menekülsz, mert tank jön. Vagy heli.
"elfogultság, az van Nálad. nálam nincs."
Hát bizony, ha leírom a véleményemet, az valamilyen szinten elfogult lesz nyilván, ez a vélemény lényege.
" rühellem a cod néhány megoldását, de amit írtál, az téves. cod a counter (utálom) utáni legsikeresebb fps."
Ezen csak te kezdtél el vitatkozni, meg bizonygatni, de én sikerességről egy szót nem szóltam. Ja, sikeresebb. Kedvenc példám, hogy a Barátok közt is kurvára sikeres, de attól még hulladék igénytelen.
Én azt állítottam, hogy egy bármelyik BF összetettebb(ez tény, úgy, mint amiket te sorolsz), és szerintem tartósabb(ez már vélemény!), mint az egész CoD sorozat együttvéve, és én az új MW2-ért egy fillért nem adnék.
"lehet ezen vitatkozni, de a tények tények maradnak."
Csak helyeselni tudok. A véleményem meg a fenti, tetszik vagy nem.