• Balumann
    Nálam a Battlefield nem ütötte ki a CoD -ot sosem, az összessel játszottam neten, Bf2 mikor megjelent és squadokba belépve játszottunk, taktikáztunk, addig jó volt. De idővel hihetetlen aránytalan lett (a rankosokon ráadásul erősebb meg pontosabb fegyókkal jönnek akik többet játszanak ráadásul), szörnyű sebzésrendszer (kivéve headshot esetén). Másfél éve felraktam, néhány óra játék után töröltem is le.
    Arra alkalmas, hogy valaki klánokban, jó közösségben tolja, ilyen 20v20-akban legalább, arra nem, hogy időnként felmenjen az ember lődözni (meg valaki alapból sem szereti a Bf játékmódját). Aki az árkád játékmenetet szereti, az a CoD átlagosan jobban szereti (vagy CS, vagy ilyesmi, ezek is jók ha egy jó társasággal nyomja az ember, és a játékélmény a fontos).

CoD UO -t még multiban nagyon szerettem, atöbbivel mondhatni haverok miatt, vagy csak gyakorlás céljából játszottam, valamennyire élveztem is azért, bár a 4-et már nem annyira.

Multiban én a taktikaibb játékokat részesítem előnyben, amivel nagyon sokat játszottunk multiban az a GRAW2, Rainbow Six Vegas 2 (fedezékrendszer és sebzésrendszer miatt ez erősen vitathatjó mondjuk, de csapatban játszva nagyon jól lehetett taktikázni, és nem vált aránytalanná fél év után sem). Persza a favourit az Arma (talán 1x az Arma2), COOP-ban, már több mint egy éve, időnként versusba is játszottuk már, verhetetlen :)