mjjmoa#9
Nincs itt semmifele trukk. Mar a kampany ideje alatt szo volt arrol hogy a film 2 hetig megy es ha van ra igeny akkor meghosszabitjak. Nem tudom hogy a cikk iroja miert csak most ir errol.
Hannah Montana pedig nem hozott 101 milliot. Sajnalom de a "This is it" az elso a koncertfilmek teren.
A "This is it", kedves Hegi90, pedig a koncertsorozat neve lett volna (London, 2009. Juliusi kezdessel, O2 Dome) ami talan annyit takar, hogy "ennyi, ez az, ez az utolso fellepes.." Sajnos ehelyett kaptuk a filmet ami Jackson szemelyes felveteleibol lett osszevagva, mintegy potlando az elmaradt koncertet.
A film egyebkent jo, szerintem Kenny Ortega mesterien megvagta az anyagot.Persze, nem hasonlithato ossze egy "live" koncerttel de nagyszeruen visszaadja azt az erzest, amit az elmaradt "This is it" koncert adhatott volna a rajongoknak es minden erdeklodonek. Ajanlom mindazoknak akik valaha is egy cseppet is erdekelt MJ zeneje. Viszont nem ajanlom azoknak akik eleve eliteltek es semmibe sem neztek. Azok most sem fogjak megerteni miert jo ez a film.
Nem tudom mennyire fontos az hogy hany millios bevetelnel tart a film, szerintem ez nem is erdekes. Mig Jackson elt 50 telthazas eloadasra kapkodtak el a jegyeket es ez magasan felette van annak amit a Sony remelt a filmtol.
De az akkor egy Michael Jackson produkcio volt. Ez mar csak Sony "penzszivattyu". ... Sok rajongo eliteli a Sony Musicot.. de ez megint egy masik tortenet.