Szemjuel#24
abban a helyzetben amikor 10ezer forint különbség volt a 66os és a 82-s között hülye lettem volna a kisebbet választani!:)
nem rakom közelebb, mert így kényelmes :P van egy 360W-s stereo hangkeltőm, abból üvölthet a basszus is:)
én pl nagyon tudom élvezni a nagy képernyő átlót:) van hogy 4-5 emberrel szobabulit tartok, és pl egy guitar hero nagyon tud pörögni olyankor:) vagy napiszaros képeken röhögés :)
de pl bnővel is szívesebben feküdtem be a fotelbe(igazából kanapé :D) a nagy tévével szemben:D
150 watt a maximális fogyasztása a tévémnek, ez maximális fényerőn. általában minimális fényerőn, vagy középértékre szoktam állítani ~100W. mivel a noteszgép csak 20W körül fogyaszt, vagy még annyit se (mivel nem terhelem különösebben), így sztem egálba van a szobánk fogyasztása ;)
de még azt is mondanám, hogy szokás kérdése! régen 55centis tévé volt a nappalinkba, most 72-es, és a régi átkerült ősök szobájába. az 55centise elé már nem igazán szeretek beülni, mert teszem azt focit nézünk kicsik az emberek, a labdát alig látni... :D régen jó volt, de ma már inkább a sajátom előtt ülök :)