roliika#13
Énis win7-et használok... notin cd proci 1.6-os, 1,5 giga ram gma 950-es videó...nade
Van egy pici eee PC amit épp a vaterán árulok, XP-s..és bizony gyorsabb a kis piszok mint a gépemen a win7.
Sőt..2 napja vettem egy 8! éves Imac-et...G3-as, azt se tudtam eszik-e vagy isszák, azvolt az első hogy darabokra szedtem és neten utánanéztem miez mégis.
Hát azthiszem megértem az Apple tábort. Piszokjó gépek. Ez a gép 8 éves, 192 mega ram, és 350-es proci van benne (jó.. PPC proci de akkoris) és 40 giga vinyó.
Hátegypicit leeset az állam. Merthogy 50s alatt áll fel a teljes rendszer...16s a kikapcsolás. Nincs a cuccnak hangja..de úgy nincs, hogy a vinyót picit hallani mikor betölt..és ennyi.
Nincs swapolás...semennyi...alul az az animált menüsor (dock a neve) meg kész..qwa gyors! Rákattintok vaalmire és 2s-on belül megy a program minden fungciójával, szép animált izékkel...emg ami furcsa volt,
hogy nincsenek ok, meg yes/no gombok...egyszerűenm ha van egy beállító csúszka, és elhúzod akkor az be van állítva..nem kell kattingatni okézgatni.
A belső cuccok felépítése meg teljesen logikus.... vinyó emblémára rákatt és van 5 mappa... Programok, fejlesztő ezközök, rendszer, zene, dokumentumok.
Teljesen egyértelmű, gyors, akadás mentes swap mentes, király rendszer...egy 8 éves gépen!
Microsoftéknek igensokat kell még ehez fejlődniük sajnos...ott cseszték el talán, hogy minden gagyi gyártónak engedik, hogy készítsenek alaplapot, procit..akármit...nagyon nemkéne, mert így a szoftver és a hardver baromira nincs összhangban.
Többmint fél éve használom a win7-et..jó, mert nem fagy, meg gyors az ablakkezelés, ha van olyan videókari a gépbe, de a következő rendszerem MAC lesz.