• hdo
    #39
    Rátapintottál a nagy lényegre. Ebből diplomázott ismerősöm - én segítettem neki fordítani, szóval vágom a témát -; arról van itt nagyban szó, hogy az a soksok világszervezet, akik "segítenek" a "harmadik világnak" valójában _hátráltatják_ őket.

    A harmadik világ fel van háborodva! Nem rendelkeznek iparral, nincs náluk semmi és ezek a szervezetek rákényszerítik őket hogy egyből rögtön a jóval drágább zöld technológiákat használva fejlődjenek, kísérleti malacnak használva őket ...
    Miközben maguk otthon elpöfékelik a millió tonna szenet, addig az afrikaiaknak nem engedik kitermelni és felhasználni azt a rengeteg olcsó szenet és egyéb ásványi kincset amivel alapból rendelkeznének.

    Szóval erre fel én azt mondom hogy mindenki takarodjon haza, magukat nemzetközi/civil szervezeteknek valló megmondóemberekre egyáltalán nincs szüksége ott senkinek. Nélkülük, önállóan, csesztetés nélkül vagy fellendülnek egy évszázad alatt, vagy szépen kiirtják egymást ... mindkét eset kényelmes megoldás, de megoldás ... ez a kontrollmániás csesztetés nem az. Ezért nem támogatok _egyetlen_humán_szervezetet_sem_ amelyik nemzetközi!