• halgatyó
    #5
    A Grimbusz elmehet a büdös jó francba!
    Azt persze "elfelejtették" megmagyarázni az embereknek, hogy miért is kellene az IT cégeknek az ő szájízük szerint tevékenykedniük?
    Nyilván ezek a cégek a piac igényei szerint cselekszenek. Az meg csak a Grimbusz vágyálma (meg a mögötte álló arctalan és névtelen támogatóké) hogy a vásárlók majd oda is figyelnek az ilyen agyatlan Grimbuszos listákra!

    Az IT szektor már ma is leírhatatlan mértékű környezetmegóvásra képes! Csak plitikai döntés kellene PÉLDÁUL a közelkedési szükséglet egy részét kiváltani képes IT alkalmazások támogatására!
    De ezek a politikai döntések nem születnek meg. (Persze, mert ha kevesebb lenne a közlekedő, akkor nem lehetne annyi díjakat bezsbelni fizetőparkolásra meg autópályadíjakra meg 4esmetróra, nem lehetne annyit halászni a zavarosban meg feltúrni a városokat...)
    De persze a Grimbusz -- mint mindig -- most sem az okokat keresi, hanem a TÜNETEK ellen ágál teli pofával.

    Sok-sok évvel ezelőtt volt itt Magyarországon egy Grimbuszos akciósorozat, többek között Paks ellen. Egy paksi hapsi beépült közéjük, aztán beszámolt a tapasztalatairól. Igen érdekes dolgok voltak. Például naponta (akkor) 30 dollárt fizettek a tüntetőknek.

    Abban, hogy az emberiség most egy enyhén pusztulás-szagú energiaválság előtt áll, a Grimbusznak is tevékeny szerepe volt.