• NEXUS6
  #48
  Hát kb így van!

  Mert tényleg ott kezdődik a xarkeverés, amikor a politikusok kinéznek maguknak egy támogatót és aztán elkezdik hírdetni, hogy ződmozgalom!, vagy épp csillagháború!, vagy akármi, mert az elpusztíccsa a terroristákat, örökifjúságot okoz, de még az aranyeret is gyógyítcsa!

  Ilyenkor az ország forrásainak nagyrésze szépen elkezd áramolni egy bizonyos gazdasági/pénzügyi érdekcsoport irányába, mindenki más meg le van ejtve. Kb innen jönnek a válságok is, mert nem lehet csak egy irányban fejleszteni, úgy hogy mást meg 20-30 évig lexarunk. Most éppen kampányszerűen világszinten le fogjuk állítani a CO2 kibocsájtást, aztán, hogy ezzel milyen kárt okozunk senkit nem érdekel. Mert azok akikmeg jól járnak majd kapnak elég pénzt hogy megvegyék a médiát is.

  Csak a céjó tünnyön el a lékörbű, mer azokózza az üvegházat!

  Csak ott van gond, amikor olyan programokat kéne végig vinni, amelyek nem érnek véget fél választási ciklus alatt.

  Erre volt jó a Szu a nyugatnak. Csináltak mindenfajta fejlesztést, főleg mondjuk katonaiakat, ha valaki nagyon húzta a szájaszílit, akkor kapott egy ijesztést ott is, hogy befogni a szájat, népellenség! De a dógozóknak is adtak rendesen juttatást, mert megkellett mutatni, annak a qurva Szunak, hogy milyen jólélnek a munkások, mégha beledöglenek is.

  Most meg Kína a példa heti 8X32 óra munkával, ha valaki élni szeretne, annak meg asszondják: tudod, globalizáció!
  :D