de fiúk esetében - miért nincs nálunk?
  • Balazs1986
    Köszönöm Retsu! Megszületett egy értelmes hozzászólás is.
    Csak tudod mi a durva? Hogy valakik így gondolkodnak, hogy ilyen miatt kellene támadni a modikat, azaz, hogy az a helyes cselekedet, ha "igenis utáljukk, fújbuxi"-zunk, mert ez a menő, és én meg nézek itt hülyén, hogy ez a hatalmas "fújbuxizás" is mi a frászért van itt nálunk? Már megint megkapom majd a magamét, de akkor sem vagyok, és szitnén nagyon durva, hogy csak azért mert én nem fújbuxizom, meg még meleg haverjaim is vannak, na most ezért én kapásból mindjárt akkor a lehető legnagyobb kcsg vagyok. Én már lélegzethez se jutok. Már eleve a két téma összekötését se értettem, sokakból ezt hozta ki, ez is minősíti őket valamennyire, én nagyon nem azt írtam, hanem a modell-témával kapcsolatban írtam.
    Egyébként tessék mégse vagyok géj ezek szerint, mert nem tudom mi volt az a meleg magazin, de valami hasonló azt hiszem most is van. Bírom, hogy igazad van, a piac diktál, de a piac is elég szemérmes, mert különös ellentétek vannak a látszat és a valóság között, ahogy mondod. Volt azt hiszem a Boxer magazin, vagy van is, na azt is mindjárt legéjezték ... aztán vicces módon alig volt/ van az újságosoknál, ellenben meg a privát megrendelők száma elég nagy.
    Tehát az a "valódi ok" ahogy fogalmaztál, az engem érdekelne nagyon.

Ami tetszett itt még nagyon a felfogásokban, hogy valaki a metroszexualitást is keveri a homoszexualitással, hát persze, ha már lúd, legyen kövér, csak aztán egy igazán metro srác egyszer be ne húzzon olyat neked emiatt .... És azt meg fullra nem értem (ismét tipikus magyar mentalitás) kinek miért fáj az, ha egy fiú metro? Azért nemá, ... egy fiú igenis tetőtől talpig legyen igényes, én még azt is mondom, lehet versenyezni a lányokkal, de sok tekintetben még igényesebb már sok srác mint sok lány, mondjuk ennek örülök. Itt meg megkapják akkor, hogy persze mert géj ... mintha bármi köze lenne hozzá. De aki ezt az okosságot írta, az olvasson már utána a metroszexualitás leírásának, jellemzésének, mert nagyon el vagy tévedve.

És akkor a 77-es bejegyzést illetően, köszi, legalább ez is a témába vág, de akkor mondanám:
    -hát de látod, mégis azt tapasztalom, hogy nem olyanok a csajok itt, pont ez a gondom
    -nem tudom te hol és mikor kerültél kacsolatba aktmodellel, de pl. manapság az MKE-n jóval nagyobb arányban rajzolnak fiúaktokat .. ez meg tény, mert tudom, és pont egy folyamatos probléma, hogy nincs elég.
    -és miért örültetek jobban a lány-modellnek? azért ebben is lehet valami enyhe kis komplexus, nem?
    -Igen, tudom én jól, hogy kibeszélik a csajszik a fiúkat, nekem mondod? De még hogy ... képesek az orrom előtt is kibeszélni, eszméletlen.
    -Én is pont ezt mondom, hogy nem illene, de ehhez képest mégis ma már tök rendszeresen megy a titokban fotózgatás, csak hát ... mintha én nem látnám, viccesek a lányok nagyon ...

Na hát egy érdekes kérdést hagytál bennem, hogy miért mondtad, hogy "jobban tetszett és a lányoknak elég volt ...stb" ?? Csak mert én nem ezt tapasztalom, azt már igen, hogy furcsa ezt persze beismerni, de épp ez az amit nem értek, miért olyan álszemérmesek itt? De ahogyan említettem, épp a napokban is ezerrel megy a képzőművészetin a fiúaktok rajzolása, és pl. a hetekben teljesen 50-50 %, mert egy lány van velem, aztán választhatnak a rajzolók, melyiket szeretnék. Úgy néz ki, azért haladunk, csak a felfogásokkal azért még bajok vannak.

Ismét az a bizonyos határ ekkora kultúrális haárokat szab, éppen egy szociológus sráccal beszélgettem, vagyis erről vitáztunk kb, és állítólag maga a tudomány is ezt a részt észak-balkánnak nevezi mentalitás szempontjából, ehhez nem elég egy elhatározás, hogy holnaptól nyugat leszünk mi is. Sajnos ezek a változások lassabbak, na de ennyire?