• Balumann
    #39
    Figyelj már ide, én egy FPS (taktikai leginkább) és szimulátor (repszim és helikopter) kedvelő vagyok, időként persze játszok amivel így haverokkal megegyezünk (főként COOP -ban). FPS-eket egérrel játszok, szimeket joystickal, esetleg autószimáltort kormánnyal, és eléggé elvétve gamepaddal is játszok valamit.
    Emellett a gépet HDTV-vel használom (nagyon kényelems szék, jól elhelyezett asztal, jól elhelyezett 5.1 a géphez), filmeket nézek (egyre többször HD-t), előfordul hogy videót, zenét szerkesztek, videót veszek át (videóról, upc-s settopboxról), és még nagyon sok mindent.

    Akkor ezek után mond meg, mi a lóf****t kezdenék egy X360 -al, szerinted hülye vagyok, hogy nem azt választottam amikor a gépemet vettem? Veled ellentétben, én több napot arra szenteltem, hogy eldöntsem mi éri meg nekem jobban (bár a konzolt hamar kilőttem).

    Attól akadok ki, és azért nevezlek birkának (amit továbbra is teljesen ide illőnek találok), mert nem vagy képes felfogni 3-4 dolgot (és nem azért, mert te a konzolt választottad).
    -Vannak, akik a PC-vel járnak jobban, szeretnek állítgatni, szeretik az előnyeit, stb. (gépe amúgyis van MINDENKINEK, még neked is).
    -Hosszabb távon egyáltalán nem éri meg jobban (ha már azt nézzük hogy netért is fizetni kell, bár azt ha jól tudom nem sok, és ha extrákat szeretnél azokért is)
    -Az hogy több játék van, az annak köszönhető hogy a néhány excluzív miatt rengetegen vettek konzolt, de ha többen maradnak a PC mellett, akkor kénytelenek lettek volna kiadni és fejleszteni erre a platformra is.

    Még 1x leírom, semmi irigység nincs bennem (magasról leszarom a konzolos játékokat, meg a később kiadásokat), amit gyűlölök az az, amikor idióta érvekkel hirdeti valaki a konzolos dumákat, hogy mennyivel jobban jár az aki konzolt vesz. Ez a tipikus BIRKA jelenség.

    Sajnálom ha szerinted továbbra is csak tehetetlen fogyatékos vagyok (bár tényleg az vagyok, hogy ilyen szerencsétlenekkel leállok vitázni).
    Gondold végig, tájékozódj mielőtt írsz (PC ellen meg ne érvelj, főleg ha jópár éve közöd nincs hozzá, és fogalmad sincs a jelenlegi helyzetekről).

    És valóban csóró vagyok, mert nincs pénzem gépet fejleszteni - vagyishát most sokminden másra költök.