• halgatyó
    #86
    Ezeket a vészjóslatokat elég gyakran lehet olvasni, már megszoktuk.

    SAJNOS, a részleteket viszont nagyonis NEM szoktuk meg, azokkal ugyanis rendszeresen adósok maradnak azok, akik a városokat "rákos daganatok" kategóriába sorolják.

    1.) Pár szót talán szólhatnátok arról, hogy mit jelent konkrétan a "kizárólag a természettel összhangban" kifejezés?????

    Például: Hány naponta fürödhetünk meleg vízben? (a Ti vágyálamitoknak megfelelő világban) Hetente 1szer? Vagy nem is lesz melegvíz?
    Mivel fogjuk fűteni a lakásunkat/házunkat? Hány fok lesz a szobánkban ebben a csodálatos, "természetközeli" világban? Vagy mindenki az egyenlítő közelébe költözik?

    2.) Ha a Föld 2-3 milliárd embert tud eltartani (szerinted, de már olvatam ám 500milliót is!) akkor HOVÁ LESZ A TÖBBI EMBER? Ez igen lényeges kérdés!!!!

    Hadd kajánkodjak egy kicsit: talán ki kellene állnotok a "felesleges" ill. "eltüntetendő" cc.6miliárd ember elé és elmondani nekik... EZ LENNE A TISZTESSÉGES ELJÁRÁS, VAGY NEM??????
    (kérdés, hogy mi maradna belőletek ezután...)

    3.) Közismert, hogy a népszaporulat a fejlett ("NEM természetközeli") országokban alacsony, még a lakosság saját fogyását sem pótolja, pillanatnyilag.
    Miközben a szegény ("természetközeli") országokban ill. népeknél a népszaporulat óriási!!

    Ha a civilizáció eltűnik, akkor mi fogja korlátozni a népszaporulatot? Ugyanaz, ami a középkorban: a háborúk és a járványok?????

    Aztán felvetődik néhány(száz) apróbb kérdés is A RÉSZLETEKET iletően, amely részletekkel valahogy "NAGYON TAPINTATOSAN" nem fárasztjátok a nagyérdemű közönséget....