Bakay-féle tankönyvek
  • elmeroggyant
    #125
    Ez komolyan mondom nevetséges. :D
    Írja az oldal:

    "Nem kötöttük meg, hogy milyen előtanulmányokkal kell rendelkezniük a jelentkezőknek. Általános iskolai végzettséggel, szakmunkás bizonyítvánnyal is lehet jelentkezni. A magyarság jövője iránt elkötelezettség döntőbb, minthogy kinek mi a végzettsége."

    és

    "-Ki jelentkezhet az Atilla Király Népfőiskolára?
    -Mindenki aki a magyarság jövője iránt elkötelezett."

    valamint

    "-Milyen iskolai végzettséggel kell rendelkeznie a jövendő hallgatónak?
    -Nem kötöttük meg, hogy milyen előtanulmányokkal kell rendelkezniük a jelentkezőknek.
    Általános iskolai végzettséggel, szakmunkás bizonyítvánnyal is lehet jelentkezni. A magyarság jövője iránt elkötelezettség döntőbb, minthogy kinek mi a végzettsége."

    "-Mikor tudják meg a hallgatók, hogy felvették-e Őket?
    -Szeptember első hetében, amikor a jelentkezéseket lezártuk, összesítettük, mindenkit értesítünk a képzés megkezdésének helyéről és idejéről."


    Csak pár kérdés:

    1. Mi alapján döntik el, hogy valaki bekerülhet-e eme zseniális képzésbe, vagy nem? Mert az nyilvánvaló, hogy az addig megszerzett tudás nem számít. Hiszen egy 8 általánossal rendelkező nyilván a legtöbb esetben az esélytelenek nyugalmával versenyezhet egy gimnáziumi vagy esetleg egy egyetemi végzettségű személlyel. Legalábbis valódi főiskolák esetén.

    2. (Mellesleg ez mindig megmosolyogtat engem, mikor ilyennel találkozom.)
    Vajon hogyan egyeztethető össze a hirdetett ősi magyarság (beleértve a hun, avar, sumér, etruszk, mittudomén kapcsolatokat) illetve a keresztény Magyarország viszonya? Csak mert nekem erősen ellentétesnek tűnik a két dolog.
    De látom ezen a "főiskolán" ez csak egy jelentéktelen kis apróság lesz. :)