Bakay-féle tankönyvek
  • Tetsuo
    #112
    Nocsak, ez is lberalis fegyver: a felremagyarazas.
    A szemelyeskedest TE kezdted. Arrol nem tehetek, hogy poenkodasomat magadra vetted.
    A finnugor topikban, es mashol is, hol zsidoztam ill hogyan? :DD
    Ha Izraelrol irok vmit, akkor az zsidozas? Bocs, -ez most tenyleg nem kotozkodes- de ez tenyleg a baloldal frazisa. Ha vki, csak kimondja azt a szot, h zsido, akkor az mar zsidozik, ha vki -neadjisten- kimondja, hogy nem szimpatizal Izrael politikajaval, akkor mar naci..

    Valoszinuleg legalabb annyit tudok a liberalizmusrol mint te, sot en meg azt is tudom, hogy ugyanolyan utopia mint a komunizmus.. ugyanis a teljes szabadelvuseg anarchiahoz vezet, az emberi alaptermeszet miatt, a jelenlegi latszatliberalizmus pedig, a gazdasagi hatasok miatt van eselye ra, hogy Orwell 1984-ehez hasonlo rendszert alakitson ki.
    De a liberalisoknak ez magas, jelenlegi legnagyobb megoldasaik legalizalni a drogokat, megszuntetni a kirekesztes minden formajat, minden devianciat elfogadtatni.. stb.
    Viszont pont, ok kurjongatnak eloiteletesen minden nemzeti megnyilvanulasra es sokkal erosebben megbelyegeznek vkit a "naci"-val, meg "zsidozo"-val, mint esetleg a masik oldal tenne azt.

    Ugyanis azt tegyuk hozza, hogy ma nincsenek nagyon fajgyulolok Europaban (marmint talan ma vannak legkevesebben), csak a kulturak utkozese letezik, ill a be-nem-illeszkedes problemaja, de ez mindig is letezni fog.
    ...